SPORTPÁLYÁK ÖNTÖZÉSE

Társaságunk magas színtű profi öntözéstechnikát kínál minden sportpályára, ami a mai kor követelményeit, és a jövőbeli elvárásokat is tökéletesen teljesíti.

Hitvallásunk, hogy CSAK MINŐSÉGI ANYAGOKKAL LEHET MINŐSÉGI ÖNTÖZÉST MEGVALÓSÍTANI!

Amit garantálunk, hogy az általunk megépített, vagy átépített öntözőrendszer tökéletes fedettséggel, a legjobb hatékonysággal fog hosszú távon működni!

Legnagyobb szakmai elismerést mégis az amerikai Hunter Industries Inc. tulajdonosától kaptuk, mikor kaliforniai irodájában látott vendégül!


ÉLŐFÜVES LABDARÚGÓPÁLYA ÖNTÖZÉSE

A fű csapadékpótlása szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen a pálya besorolása.
Hazánkban az elkészült pályák öntözési megoldásain lehet látni a szakmai kettősséget. Ezek döntő többsége műszakilag alulméretezett rendszerek, amit a gyenge fedettség jellemez. Ha elfogadjuk az olcsóbb árkategóriát, akkor vállaljuk annak következményeit is!

Mára olyan pályaöntözési megoldásokat dolgoztunk ki, amik az öntözési hatékonyság magas szintjén is a takarékosság és a gazdaságosságra épül minden pályatípusra egyaránt.

Építési gyakorlatunk a magas minőségű műszaki tartalom mellett, a víz takarékosságra és a gazdaságos üzemeltetésre épül, minden pályatípusra egyaránt.


TENISZPÁLYÁK ÖNTÖZÉSE

Hazánkban főleg a salakos teniszpályák öntözése (hűtése) terjedt el, hisz a létező teniszpályák többsége is ilyen a pályaborítással épül.

Teniszpálya öntözése terén több tervanyaggal rendelkezünk. De természetesen itt is léteznek standard, profi, és a prémium kategóriás megoldások. Az utóbbit főleg a rövid idejű belocsolási (hűtési) gyorsaság jellemzi, és az „okos” vezérelhetőség.

Utólag is, gyorsan (1-2hét alatt) és eredményesen elkészíthető ezen pályahűtési rendszerek.


MŰFÜVES LABDARÚGÓPÁLYÁK ÖNTÖZÉSE, HŰTÉSE

A műfüves pályáknál a nyári meleg okozta perzselő hőérzet csökkentése érdekében kell pályafelszínét hűteni. A hűtés (öntözés) egészen más geometriai alapokra épül, mint az élőfüves pályák esetén.

Sose bánják meg döntésüket, ha a pályahűtést választják!

22x44m pályák esetén, utólag is elvégezhető a pályahűtés kiépítése!
…de ezzel szemben a nagypályáknál csak pályaborítás cserélésekor, vagy új kivitelezésnél lehetséges.